Πολιτική

Πλεύρης για Κασσελάκη: Είναι προκλητικό να κάνει παρέλαση όταν δεν μπορεί να κάνει σκοπιά και περίπολο

Τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στο άγημα 36 ατόμων που παρήλασε σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Θήβας, σχολίασε με δηλώσεις του αυτή τη φορά ο Θάνος Πλεύρης.

Μιλώντας στο Actions 24, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ξανά στο γεγονός πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρήλασε με όπλο στην παρέλαση για την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

«Υπηρεσιακά γενικώς πρέπει να δούμε πως άνθρωποι που δεν έχουν ορκιστεί και δεν μπορούν να φέρουν όπλο, παρελαύνουν με όπλο. Στις παρελάσεις από όσο θυμάμαι έπρεπε να ορκιστείς για να πάρεις όπλο», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Πλεύρης και πρόσθεσε μετά: 

«Πάντως ο κ. Κασσελάκης θαλαμοφύλακας, μαγειρεία και τουαλέτες μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Ο κ. Κασσελάκης που σε όλη του την θητεία δεν θα κάνει μια σκοπιά, δεν θα κάνει ένα περίπολο, δεν θα κάνει μια άσκηση, κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει ένα άγημα στην παρέλαση. Με άγημα στην παρέλαση εκπροσωπούν οι καλύτεροι. Εκπροσωπούν αυτοί που έχουν συμμετάσχει σε μια σειρά από πράξεις. Το να παίρνεις έναν άνθρωπο που σκοπιά δεν θα κάνει, περίπολο δεν θα κάνει, αλλά κάνει παρέλαση, εγώ αυτό το θεωρώ προκλητικό. Πείτε μου ότι είμια κολλημένος, τι να σας πω. Τον φέραμε 20 ημέρες, να τον βάζαμε μήπως να κρατά και τη σημαία».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d03i1q9b1n3d)

Η χθεσινή ανάρτηση Πλεύρη

Χθες σε ανάρτησή που έκανε στο Twitter, ο Θάνος Πλεύρης άφησε αιχμή για την ηγεσία του Στρατού λόγω της επιλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο άγημα.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

Αναφορικά με το σχόλιο που έκανε ο Θάνος Πλεύρης για τον βηματισμό του Στέφανου Κασσελάκη στην παρέλαση, το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, είναι το ακόλουθο:

Η παρέλαση του Κασσελάκη στη Θήβα

Στον κεντρικό δρόμο της Θήβας παρήλασε σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Συμμετείχε σε στρατιωτικό άγημα 36 ατόμων που, κατά πληροφορίες, αποτελούνταν από νεοσύλλεκτους του Κέντρου Εκπαίδευσης στη Θήβα

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


Παρέλασε με άγημα στη Θήβα ο Κασσελάκης για την 25η Μαρτίου

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική