15 Ιουλίου 2019

Ποια είναι η Καρολίνα Παρθένη που έκανε γιαγιά την Γιάννα Αγγελοπούλου [εικόνες]

partheni-karolina-708.jpg?itok=Oa5GFaRL

Είναι η κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη.

Όσοι την γνωρίζουν καλά, λένε πως αν και κληρονόμησε στο έπακρο τον δυναμισμό της μητέρας της, κατάφερε να δημιουργήσει την δική της προσωπικότητα και να ξεχωρίσει.
Σε αντίθεση με την «Lady G», η 29χρονη Καρολίνα, έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αποφεύγει τα κοσμικά γκαλά, πλην ελαχίστων εξαιρετικών περιστάσεων, ενώ το ενδιαφέρον της για τα κοινά είναι από μικρό έως ανύπαρκτο.
Η Καρολίνα Παρθένη σπούδασε οικονομικά σε κορυφαίο πανεπιστήμιο του Παρισιού και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ένα αξιοπρόσεκτο βιογραφικό. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου εργάστηκε στην ALPHA bank και συγκεκριμένα στο τμήμα επενδύσεων. Ακολούθως βρέθηκε στο Λονδίνο όπου και συνεργάζεται με την ελβετική τράπεζα Credit Suisse.

Εθελόντρια το 2004

Βρέθηκε στο πλευρό της μητέρας της, όταν εκείνη επιχειρούσε να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα των Ολυμπιακών Αγώνων. H θυγατέρα της Γιάννας, ήταν μεταξύ των χιλιάδων Ελλήνων εθελοντών των Ολυμπιακών Αγώνων, αναλαμβάνοντας πόστο στο κεντρικό οργανωτικό κομμάτι
Παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσίου, η οικογένεια του οποίου έχτισε μια μικρή αυτοκρατορία στη Νότια Αφρική, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των Γραφικών Τεχνών. Η συγκεκριμένη επιχείρηση θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες τους είδους της, ενώ η οικογένεια Αμβροσίου έχει επενδύσει σε ακίνητα, καθώς διαθέτει επαύλεις σε Κηφισιά, Σούνιο -στο συγκρότημα Βαρδίας- στην Αράχοβα και στα Χανιά. Εκτός των άλλων, το ζευγάρι ενώνει και η αγάπη για τα ελικόπτερα και στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι λίγες οι φορές που «πετούν» μαζί, απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς.

Και όσο για τον πατέρα της Καρολίνας, Γιώργο Παρθένη, ήταν κι εκείνος στο γάμο με τους δυο γιους του, ετεροθαλείς αδελφούς της Καρολίνας, Δημήτρη και Αλέξανδρο Παρθένη. Πρόκειται για τον γνωστό μοντέλο και ηθοποιό. 

karolina-alexandros.jpg
Αξίζει να τονιστεί ότι ο Βασίλης Αμβροσίου, που ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις, είναι γόνος εύπορης οικογένειας που ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα στη Νότια Αφρική και σήμερα αυτός και ο αδερφός του ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους.
Ο Ηλίας Αμβροσίου, εκτός των άλλων επενδυτικών επιχειρήσεων του, διαθέτει μεγάλη εκτυπωτική μονάδα στο Περιστέρι με την ονομασία «Γραφικές τέχνες Αμβροσίου». Μαζί με τη σύζυγό του Μαρία ξεκίνησαν την πορεία τους από τη Νότια Αφρική δημιουργώντας τη δική τους αυτοκρατορία.

karolina01.jpg

karolina2.jpg

karolina5_0.jpg

karolina9.jpg

karolina7_0.jpg

karolina11.jpg

karolina13.jpgkaarolina14.jpg

karolina1_0.jpg

karolina3_0.jpg

karolina6_0.jpg

karolina8.jpg

karolina10.jpg

karolina15.jpg

 

 Ελλάδα
Μενού
Responsive Menu Clicked Image