1 Δεκεμβρίου 2020

Που έκανε δημόσια εμφάνιση ο Κώστας Καραμανλής μετά από πολύ καιρό (ΦΩΤΟ)

Μετά από πολύ καιρό, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, έκανε μια δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα σε γάμο της κόρης πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Σε κτήμα της Αττικής, όπου έγινε ο γάμος της κόρης πρώην βουλευτή του, παρευρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Ξεχωριστή η χθεσινή μέρα για τον πρώην βουλευτή και νομάρχη Τρικάλων, Ηλία Βλαχογιάννη. Ο κ. Βλαχογιάννης πάντρεψε την κόρη του, Μαριάννα, με τον πολιτικό επιστήμονα Θανάση Κοντογιώργη. Ο Θανάσης Κοντογιώργης έχει διατελέσει σύμβουλος του Κώστα Σημίτη. Επίσης είναι αδελφός της δημοφιλούς ηθοποιού, Νάντιας Κοντογεώργη.

Το Ιερό Μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα της Αττικής. Εκεί πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του μικρού παιδιού του νεαρού ζευγαριού. Παρόντες εκατοντάδες προσκεκλημένοι, φίλοι των νεόνυμφων και των οικογενειών τους, όπως και πάρα πολλοί Τρικαλινοί.

Το παρών, όμως, έδωσε επίσης ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους τον προσέγγιζαν.

Μεταξύ άλλων εκλεκτών παραβρέθηκαν στον γάμο και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης. Ακόμη, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης. Ο Μάκης Βορίδης, μάλιστα, έχει παντρέψει τον γιο του Ηλ. Βλαχογιάννη, Γιώργο.

Στον γάμο έδωσαν επίσης το παρών ο Γιώργος Χαρδούβελης, ο Τάσος Γιαννίτσης και ο Νίκος Χριστοδουλάκης. Δεν έλειψε ούτε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι δήμαρχοι Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Πύλης Κώστας Μαράβας και Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης.Ελλάδα