Πολιτική

Προανακριτική – Παπαγγελόπουλος: Αποχώρησα από την επιτροπή για να μην νομιμοποιήσω την πολιτική δίωξη

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αποχώρησε, νωρίτερα, απο την συνεδρίαση της προανακριτικής - Θ«έλησαν να με φιμώσουν για να μην αποκαλύψω τις μαφιόζικες παρακρατικές μεθόδους», δήλωσε 

Μετά την αποχώρησή του από την συνεδρίαση της Προανακριτικής για την υπόθεση της Novartis, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε δήλωσή του, διευκρίνισε ότι αποχώρησε για να μην νομιμοποιήσει «την προαναγγελθείσα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, καθώς και από υπουργό της κυβέρνησης πολιτική του δίωξη με ταυτόχρονη καταπάτηση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων του» και προσέθεσε: «θέλησαν να με φιμώσουν για να μην αποκαλύψω τις μαφιόζικες παρακρατικές μεθόδους».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος, αποχώρησε από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, αρνούμενος να συνεχίσει την κατάθεσή του και να υποβληθεί σε ερωτήσεις, ενώ κατήγγειλε τα μέλη της επιτροπής ότι παραβίασαν τα δικαιώματά του.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ. Παπαγγελόπυλους έχει ως εξης:

«Στα καλοταϊσμένα παπαγαλάκια της ΝΔ διευκρινίζω :

Aποχώρησα για να μην νομιμοποιήσω την προαναγγελθείσα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο καθώς και από υπουργό της κυβέρνησης πολιτική μου δίωξη με ταυτόχρονη καταπάτηση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου.

Τρέμουν τις καταθέσεις μαρτύρων και δεν τους καλούν.

Θέλησαν να με φιμώσουν για να μην αποκαλύψω τις μαφιόζικες παρακρατικές μεθόδους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική