30 Σεπτεμβρίου 2022

Προανακρτική για Novartis: O ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε ακρότητες για να μην εξεταστεί ο Φρουζής, λέει ο Μπουγάς

Ο κ. Μπούγας τόνισε πως όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παρεμποδίζει το έργο της Προανακριτικής Επιτροπής,  δεν μπορούν να αξιοποιηθούν ενδιαφέροντα σημεία και υλικό που έχει έρθει  μετά την συγκρότηση της

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να οδηγήσει τα πράγματα σε ακρότητες», είπε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Γιάννης Μπούγας στον ΣΚΑΪ 100,3, μιλώντας για την υπόθεση Novartis και την προανακριτική.

Ο κ. Μπούγας τόνισε πως όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παρεμποδίζει το έργο της Προανακριτικής Επιτροπής,  δεν μπορούν να αξιοποιηθούν ενδιαφέροντα σημεία και υλικό που έχει έρθει  μετά την συγκρότηση της.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να οδηγήσει τα πράγματα σε ακρότητες. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλη η ιστορία γίνεται για να μην καταθέσει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Novartis Kωνσταντίνος Φρουζής» είπε ο κ. Μπούγας. 

Στη συνέχεια χαρακτήρισε ως κοινοβουλευτική απείθεια την άρνηση των κυρίων Τζανακόπουλου και Πολάκη να εγκαταλείψουν την αίθουσα, παρά τις εκκλήσεις του προέδρου να σεβαστούν την απόφαση εξαίρεσής τους.

Όπως μάλιστα έκανε γνωστό ο κ. Μπούγας, θα στείλει στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, επιστολή, στην οποία θα του εκθέτει τα γεγονότα. 

Σημασία έχει πρόσθεσε να πάρουν θέση και τα υπόλοιπα κόμματα, σημείωσε.Πολιτική