24 Νοεμβρίου 2020

Προκλητική ανάρτηση Καρανίκα: «Απαγορεύεται η συνάθροιση 4 ατόμων – Στη χούντα επιτρέπονταν μέχρι 5»

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα μιλά για ανελευθερία από πλευράς κυβέρνησης ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου 

Σε ένα πυρακτωμένο πολιτικά σκηνικό ενόψει της επετείου του Πολυτεχνειου, με την αξιωματική αντιπολίτευση να πέφτει σε αντιφάσεις, έρχεται μια ακόμη εμπρηστική ανάρτηση από τον τον πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα.

Χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τη δεδομένη χρονική συγκυρία με τα χιλιάδες ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού και τις συστάσεις των λοιμωξιολογίων για αποφυγή μετακινήσεων με σκοπό τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, ο Καρανίκας προχωρά σε προκλητική ανάρτηση στο Twitter.

Συγκρίνει την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, που έχει σκοπό να προλάβει τις εικόνες συγχρωτισμού, με… τη χούντα, κατά την οποία επιτρεπόταν συνάθροιση μέχρι πέντε άτομα.

Μάλιστα, δίνει πιο δραματικό τόνο στο σχέδιο της ελληνικής αστυνομίας για τις 17 Νοεμβρίου αφού όπου ισχυρίζεται τώρα θα μπορούν μέχρι τέσσερα άτομα να συγκεντρώνονται ενώ επί χούντας μπορούσαν πέντε.

Με… επαναστατική, δε, διάθεση μιλά για ανελευθερία από μέρους Μητσοτάκη…

Επιλέγει να οδηγεί στη λήθη την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ, επί κυβερνήσεώς του, απαγόρευσε τις συναθροίσεις από τέσσερα και πάνω άτομα άτομα λόγω της επίσκεψης Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα.Πολιτική