26 Μαΐου 2022

Πρόταση μομφής από Τσίπρα: «Προβλέψιμη κίνηση» λένε στην κυβέρνηση

Στο κυβερνητικό επιτελείο θεωρούν ότι κατά την τριήμερη συζήτηση που θα αρχίσει από αύριο στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου θα δοθούν όλες οι απαντήσεις

Θα δοθούν όλες οι απαντήσεις στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή, θα επιβεβαιωθεί η ενότητα της ΚΟ της ΝΔ και θα αποκαλυφθούν τα αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προβλέψιμη κίνηση» που «κάθε άλλο παρά αιφνιδίασε την κυβέρνηση», χαρακτηρίζουν συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υποβάλει πρόταση μομφής με αφορμή τα προβλήματα από την κακοκαιρία.

Όπως είπε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, που ήταν παρών στη Βουλή όταν ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, στο κυβερνητικό επιτελείο θεωρούν ότι κατά την τριήμερη συζήτηση που θα αρχίσει από αύριο στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου θα δοθούν όλες οι απαντήσεις για τους ισχυρισμούς και τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα και του κόμματός του.

Παράλληλα σημειώνουν ότι θα επιβεβαιωθεί η ενότητα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος και θα έρθουν στο φως τα αδιέξοδα της Κουμουνδούρου.Πολιτική