Πολιτική

Qatar Gate – Καϊλή: «Έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα» – Ντοκουμέντο από το ένταλμα σύλληψης της

Γεμάτο αποκαλύψεις όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ο Αντόνιο Παντσέρι φέρεται να έδινε εντολές στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή μέσω του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζιόρτζι είναι το ένταλμα σύλληψης της που έφερε στο φως η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το επίσημο έγγραφο φέρει ημερομηνία 09/12/22 και σε αυτό αναφέρεται ένα δίκτυο, του οποίου εγκέφαλος ήταν ο Αντόνιο Παντσέρι. Πιο συγκεκριμένα απόσπασμα από την δεύτερη σελίδα αναφέρει τα εξής: «H κατηγορούμενη αναγνωρίζει ότι έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα. Δηλώνει ότι γνώριζε πως στο παρελθόν ο σύζυγός της με τον Παντσέρι είχαν κοινές δραστηριότητες, αφού ήταν συνεργάτες, και ότι έχουν περάσει από το διαμέρισμά τους βαλίτσες. Αναφέρει ότι δεν γνωρίζει ότι ο σύζυγός της εμπλέκεται σε αυτό το δίκτυο».

Παράλληλα σε άλλο απόσπασμα από την τρίτη σελίδα του εντάλματος σύλληψης «από την έρευνα προκύπτει ότι δόθηκαν εντολές (σ.σ έμμεσα) από τον κ. Παντσέρι στη κ. Καϊλή μέσω του συζύγου της. Δηλαδή ότι ο κ. Παντσέρι είχε παραπονεθεί για το γεγονός ότι η κ. Καϊλή μιλά με την ‘Ολλανδέζα’. Και ο κ. Παντσέρι είχε πει στον σύζυγό της να παρέμβει λέγοντας: “Θα ήταν σωστό να της πεις να σταματήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες και από τον διεθνή Τύπο, η «Ολλανδέζα» είναι μια Ολλανδή ευρωβουλευτής, η οποία δεν μιλούσε υπέρ του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και ο Τζιόρτζι ζητούσε από την Εύα Καϊλή να σταματήσει τις επαφές μαζί της.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική