7 Ιουλίου 2020

Ρωμανός: Γελοία τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ – Περιμένουμε μια επίσημη απάντηση από τον Τσίπρα

Να απαντήσει επισήμως ο Αλέξης Τσίπρας γιατί ενώ γνώριζε δεν έκανε τίποτα τόσο χρόνια, σημειώνει ο Νίκος Ρωμανός με αφορμή τα όσα αποκαλύπτονται από τη δημοσιοποίηση του ηχητικού της συνομιλίας Παππά – Μιωνή.

Μιλώντας στον Real Fm, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ τόνισε ότι τα επιχειρήματα που προβάλλει για την υπόθεση ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γελοία και αντικρουόμενα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει αφενός ότι πρόκειται για αντιπερισπασμό από τα όσα συμβαίνουν στην οικονομία και αφετέρου λέει ότι είναι και αντιπερισπασμός υποτίθεται σε μία γελοιότητα για ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο με 2,6 εκατομμύρια που αφορά δήθεν τον κ. Σαμαρά. Δεν ξέρω ποια από τα δύο επιχειρήματα είναι πιο γελοίο. Προφανώς για την οικονομία ο μόνος που δεν έχει αφήγημα, ο μόνος που δεν έχει να πει τίποτα και για αυτό φτάνει να κατηγορεί τα ΜΜΕ επειδή δήθεν δεν προβάλουν τις θέσεις του ενώ η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν ακούει τις θέσεις του όσο και αν προβάλλονται είναι ο ΣΥΡΙΖΑ… Από εκεί και πέρα το δεύτερο επιχείρημα είναι ακόμα πιο γελοίο από το πρώτο. Είναι γελοίο και επικίνδυνο όσον αφορά την αντίληψη του για τους θεσμούς, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη, γιατί αναφέρεται σε μία υπόθεση που είναι γνωστή από το 2015», σημειώνει.

Ρωμανός: Πρωτόγνωρα πράγματα για την Ελλάδα

Παράλληλα, ο Νίκος Ρωμανός υπογραμμίζει ότι το κυβερνών κόμμα αναμένει μια επίσημη απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα κυρίως γιατί δεν έκανε τίποτα για όλα αυτά που γνώριζε τόσα χρόνια. «Μιλάμε πλέον για παρακράτος, μιλάμε για πρακτικές συμμορίας, μιλάμε για πράγματα τα οποία νομίζω ότι είναι πρωτόγνωρα για ευρωπαϊκή χώρα, είναι πρωτόγνωρα για την Ελλάδα, για τη μεταπολίτευση και νομίζω ότι οφείλονται απαντήσεις. Οφείλονται απαντήσεις από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα».Πολιτική