4 Οκτωβρίου 2022

Ρωμανός για Έβρο: Θα ζητήσει κανείς συγνώμη για τα fake news για τον Έβρο;

Επίθεση κατά όσων εργαλειοποίησαν τον ψεύτικο θάνατο του 5χρονου στην νησίδα στον Έβρο εξαπέλυσε ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Ρωμανός αναφέρθηκε στην χθεσινή ομιλία του Υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη στην Βουλή για τις ανακολουθίες οι οποίες μιλούσαν για τον θάνατο του 5χρονου κοριτσιού στον Έβρο και ρωτούσε αν κάποιοι από αυτούς που διέσυραν την χώρα θα ζητήσουν συγνώμη.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmk1h6u4jr7l)

Υπενθυμίζεται πως χθες για σοβαρές ανακολουθίες στην περίπτωση των 38 μεταναστών στον Έβρο αλλά και με την περίπτωση της «5χρονης Μαρίας» η οποία σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους έχασε τη ζωή τους σε μία από τις νησίδες, μίλησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης.

Όπως είπε κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής της Βουλής όπου και ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Μεταναστευτικό, η Ελλάδα, φυσικά και παρέχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος ασύλου στους 38, το οποίο εξετάζεται. Συνέχισε ωστόσο λέγοντας πως από την εξέταση της υπόθεσης μέχρι στιγμής και από τα στοιχεία που συλλέγονται προκύπτουν ανακολουθίες, τος οποίες και θα καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ώστε να συσχετιστούν με τις σχετικές δικογραφίες.Πολιτική

Εγγραφή στο newsletter

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα