Πολιτική

Ρωμανός για Πολάκη: Οι ηγεσίες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν αλλά ο «πολακισμός» όχι

Για «πολακισμό» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, μετά τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση στην Αχαΐα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ρωμανός, «το δόγμα Πολάκη “να βάλουμε κάποιους φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές”, επανέρχεται δριμύτερο στο δημόσιο λόγο του ΣΥΡΙΖΑ». «Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Απογευματινή, ο βουλευτής και υπερτομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ερωτώμενος σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα, εάν θα μπει κανένας φυλακή, απάντησε χωρίς περιστροφές: “αν αλλάξουμε τη Δικαιοσύνη, ναι”», προσθέτει.

Ακολούθως επιτίθεται και στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας: «Προφανώς και δεν περιμένουμε από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τις δηλώσεις του ανθρώπου στον οποίο έχει δώσει τα κλειδιά του κόμματός του. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο “πολακισμός” όχι. Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία. Δεν το έκρυβαν και δεν το κρύβουν».

«Κατά τα άλλα “κόπτονται” για το Κράτος Δικαίου και κάθε τόσο διασπείρουν fake news και αραδιάζουν μεγαλοστομίες και αναθέματα», καταλήγει.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική