23 Ιανουαρίου 2021

Ρωμανός: «Δεν συνάδει με τον ρόλο του Αμβρόσιου ο αφορισμός»

«Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε μια εξειδίκευση μέτρων για τον τουρισμό και την εργασία» ανέφερε ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ

Πλέον έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο, για να διαψευσθεί αυτό το σενάριο” απάντησε ο Νίκος Ρωμανός, Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ στον ΘΕΜΑ 104,6 για τα σενάρια εκλογών και ανασχηματισμού. Στον αντίποδα, μιλώντας στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Γιάννη Μακρυγιάννη, “έχουμε τα πολύ δύσκολα – που είναι η οικονομία- μπροστά” τόνισε ο κ. Ρωμάνος και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια “συνεχίζεται πολύ εντατικά σε όλα τα πεδία, ώστε να στηριχθούν οι επιχειρήσεις και απασχόληση”.

Επιπλέον, ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ γνωστοποίησε ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε “μια εξειδίκευση μέτρων για τον τουρισμό και την εργασία”, υποστηρίζοντας ότι “διαρκώς θα ανοίγονται τέτοια σχέδια”, για να καλύπτουν όλους όσους πλήττονται.

Απαντώντας σχετικά με το ενδεχόμενο μείωσης μισθών, ο κ. Ρωμανός υπενθύμισε πως “όσον αφορά στο σκέλος των δημοσίων υπαλλήλων, διαψεύσθηκε και αυτό επίσημα από το υπουργείο Οικονομικών, Ο στόχος είναι ακριβώς αντίθετο, να τονωθεί η απασχόληση” υπογράμμισε ο ίδιος. Κάνοντας λόγο για “κυνήγι επενδύσεων”, τα “πρώτα σημάδια είναι αρκετά καλά” δήλωσε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, εξηγώντας πως “παλεύουμε για να μην μείνει κανείς πίσω”.

Αυτοί οι άνθρωποι, επιτελούν τον στόχο τους να κηρύττουν την αγάπη. Απλά υπενθυμίζοντας τον ρόλο τους, απαντάς με τον καλύτερο τρόπο” σχολίασε ο κ. Ρωμανός στον απόηχο των αφορισμών του Πρωθυπουργού και των υπουργών από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο. “Δεν συνάδει με το ρόλο του ο αφορισμός”, κατέληξε.Πολιτική