Πολιτική

Ρωμανός: Το κάρο ήταν η κομματική πειθαρχία του Κασσελακη και το άλογο η άποψη των πολακιστών

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τις συνεχείς αλλαγές στάσης στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών ασκεί ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Ρωμανός σημειώνει ότι η Νέα Δημοκρατία κρατά τη μεγάλη εικόνα που δεν είναι άλλη από την ευρεία πλειοψηφία που φαίνεται να δημιουργείται υπέρ της πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης να νομοθετήσει την ισότητα στον πολιτικό γάμο και να διασφαλίσει ίσα δικαιώματα για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών.

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

Μέσα σε 24 ώρες ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει για ακόμα μία φορά να ζαλιστεί ο ίδιος από τις αλεπάλληλες στροφές 180 μοιρών τις οποίες άλλωστε συνηθίζει.

Χθες, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών θέτοντας θέμα κομματικής πειθαρχίας για τους βουλευτές του κόμματός του, κατηγορώντας μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί δεν το θέτει και στους βουλευτές της ΝΔ.
Σήμερα, η εκπρόσωπος του κόμματος Δώρα Αυγέρη υποστήριξε ότι ο κ. Κασσελάκης δεν μίλησε για κομματική πειθαρχία.
Πριν λίγη ώρα, ο κ. Κασσελάκης έθεσε μια νέα εκδοχή: αυτή της κομματικής πειθαρχίας με αστερίσκους.

Είναι ξεκάθαρο ότι στην προκειμένη περίπτωση το κάρο ήταν η κομματική πειθαρχία του κ. Κασσελακη και το άλογο η άποψη των πολακιστών.

Όπως και να έχει, κρατάμε τη μεγάλη εικόνα, μιας ευρείας πλειοψηφίας που φαίνεται να δημιουργείται υπέρ της πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης να νομοθετήσει την ισότητα στον πολιτικό γάμο και να διασφαλίσει ίσα δικαιώματα για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική