8 Φεβρουαρίου 2023

Σαρωτική νίκη του συνδυασμού της Ρένας Βασιλάκη στην Παγκρήτιο

“Η Κρήτη στην καρδιά μας”, ο συνδυασμός της Ρένας Βασιλάκη, είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στην Παγκρήτια Ένωση, που διεξήχθησαν χθες στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Ο συνδυασμός της κας Βασιλάκη συγκέντρωσε ποσοστό άνω του 60% και η κα Βασιλάκη αναλαμβάνει πρόεδρος 32 χρόνια μετά την περίοδο 1987-1990 όταν είχε αναδειχθεί η Φαλή Βογιατζάκη, η μοναδική μέχρι σήμερα γυναίκα πρόεδρος.

Ποια είναι η Ρένα Βασιλάκη

Η Ρένα Βασιλάκη είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Κατά την μακρά επαγγελματική της διαδρομή έχει διατελέσει επικεφαλής των Δημοσίων Σχέσεων σε Γραφεία κορυφαίων Υπουργών, ενώ διαθέτει μακρόχρονη πορεία στον εθελοντισμό και στην κοινωνική προσφορά.

Από την ηλικία των 18 ετών είναι ενεργό μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως, ενώ έχει εκλεγεί δύο φορές στη διοίκησή της. Συμμετέχει στην Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», στο Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, στην Ένωση Γυναικών Κρήτης και σε πολλά ακόμη Κρητικά σωματεία.

Ως άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράση που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς της διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Εταιρείας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για δεκαπέντε συναπτά έτη, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Αθλητικού Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Ξεχωριστός σταθμός της διαδρομής της αποτελεί η ίδρυση των ΑΘΗΝΑΪΔΩΝ, τμήμα των Daughters of Penelope, του γυναικείου τμήματος του μεγαλύτερου Ελληνοαμερικανικού Οργανισμού AHEPA, όπου είναι εν ενεργεία Πρόεδρος.

 Πολιτική