21 Σεπτεμβρίου 2021

Σχέδιο δολοφονίας αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ είχε η «Greek Mafia»

peripoliko-astynomia-708.jpg?itok=ClcCkF

Ακόμη ένας αστυνομικός είχε μπει στο στόχαστρο της Greek Mafia. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της εγκληματικής; οργάνωσης είχαν συμβόλαιο θανάτου για αξιωματικό που υπηρετεί στο τμήμα εκβιαστών.

Κατά τη διάρκεια ερευνών σε κελί κρατουμένου στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα με το όνομα του αστυνομικού, τη διεύθυνση του και άλλα στοιχεία. Αμέσως σήμανε συναγερμός καθώς ο εν λόγο κρατούμενος θεωρείται άνθρωπος του γνωστού βαρυποινίτη και εκτίει ποινή φυλάκισης κατηγορούμενος για εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου!

Ελεύθερη η πρώην σύζυγος Βλαστού και οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου

Ελεύθερη με εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία της η πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Βλαστού, Ιωάννα Χήρα.

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι υπόλοιπο κατηγορούμενοι Ευστάθιος Πανάγου που αντιμετωπίζει κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων, Σαίντ Αφσαργιαν που κατηγορείται για εκρήξεις, Γεώργιος Βερεσές που κατηγορείται ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα.Ελλάδα