Πολιτική Στα 3.833 τα νέα κρούσματα – 819 οι διασωληνωμένοι, 104 θάνατοι 15/04/2021 Νεοδημοκράτης f x @ ΕτικέτεςΕΟΔΥΚορωνοϊόςΚρούσματα κορωνοϊούΜΕΘ
Πολιτική Μητσοτάκης για πολεοδομίες: «Δεν υπάρχουν άβατα» – Σχέδιο ελέγχων κατά της διαφθοράς Μήνυμα για σύγχρονα εργαλεία ελέγχου, διαφάνειας και λογοδοσίας έστειλε ο πρωθυπουργός, με αφορμή υπόθεση κυκλώματος στις πολεοδομίες.
Πολιτική Νέα Δημοκρατία: Αναδιάταξη στον κομματικό μηχανισμό και αλλαγές στα όργανα Η Πειραιώς ανακοίνωσε αλλαγές στην κομματική λειτουργία της ΝΔ, με αναδιάταξη του μηχανισμού και νέα δεδομένα για αυτοδιοικητικά στελέχη.
Πολιτική Περβόλα Ρόδου: Νέο υπαίθριο μουσείο 20 στρεμμάτων δίπλα στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου Ο αρχαιολογικός χώρος της Περβόλας συνδέεται πλέον με τους Μεσαιωνικούς Κήπους, αναβαθμίζοντας το πολιτιστικό απόθεμα της Ρόδου.
Πολιτική Πιερρακάκης στο ECOFIN: Το μήνυμα της ΝΔ για ενιαία ευρωπαϊκή κεφαλαιαγορά Στο ECOFIN, ο Κυριάκος Πιερρακάκης συνέδεσε την ευρωπαϊκή οικονομική ολοκλήρωση με την ανάγκη κοινής εποπτικής προσέγγισης.
Πολιτική Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί μετά την ορκωμοσία Τα νέα τους καθήκοντα ανέλαβαν οι Γιώργος Κώτσηρας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Τάσος Χατζηβασιλείου και Μαριλένα Σούκουλη.
Πολιτική Ερώτηση Καπετάνου για προσλήψεις νέων δασοφυλάκων σε κενές οργανικές θέσεις Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος για την ενίσχυση των δασικών υπηρεσιών.