Ελλάδα

Στάχτη το αυτοκίνητο του «Δρ. Ψυχώ» – Αγνωστοι έκαψαν το ΙΧ του ψυχιάτρου της Χρυσής Αυγής

parasxakis-xa-660.jpeg

Ολοσχερώς καταστράφηκε το αυτοκίνητο του ψυχιάτρου Κωνσταντίνου Παρασχάκη, το οποίο έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους τα ξημερώματα της Πέμπτης κάτω από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του ΙΧ που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Αγίου Γεωργίου στην Πεύκη και αφού το περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό του έβαλαν φωτιά. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές και σε εξωτερικό τοίχο της πολυκατοικίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Παρασχάκης ήταν υποψήφιος του κόμματος της Χρυσής Αυγής στο Λασίθι ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν έντονα τους συναδέλφους του με τις φιλοχουντικές του απόψεις, αλλά και την «ευκολία» με την οποία μοιράζει πιστοποιητικά ψυχικής υγείας σε υπόδικα μέλη του κόμματος ή σε άλλους που χρειάζονται τέτοια για να βγάλουν άδεια οπλοφορίας.

Το ψευδώνυμό του είναι «Δρ. Ψυχώ», ενώ ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι χορηγούσε τις σχετικές βεβαιώσεις για τις άδειες οπλοφορίας πολλών μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά και βεβαιώσεις σε γνωστή «αγανακτισμένη», έτερη υποψήφια του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Θέμιδα Σκορδέλη, για να επιτυγχάνει αναβολές της δίκης όπου ήταν κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε το προφίλ του «Δρ. Ψυχώ» της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα