2 Δεκεμβρίου 2022

Σταμάτης Πουλής: “Στις επόμενες εκλογές το διακύβευμα είναι σταθερότητα και ανάπτυξη ή περιπέτειες με άγνωστη κατάληξη”

Την ανάγκη συνέχειας του κυβερνητικού έργου και την αποφυγή περιπετειών με άγνωστη κατάληξη για την Ελλάδα, επισημαίνει σε συνέντευξή του στο marketnews.gr ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Σταμάτης Πουλής. “Στις επόμενες εκλογές το διακύβευμα είναι σταθερότητα και ανάπτυξη ή περιπέτειες με άγνωστη κατάληξη;”

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να διατηρήσει το προβάδισμα που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις μέχρι τις εκλογές, ο κ. Πουλής σημείωσε χαρακτηριστικά ότι πέραν των δημοσκοπήσεων και ο ίδιος στις καθημερινές επαφές του με τους πολίτες, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ένα «μπετόν» εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση, η οποία αν και βρίσκεται στον τέταρτο χρόνο διακυβέρνησης και παρά τις τεράστιες προκλήσεις που κλήθηκε και καλείται να αντιμετωπίσει, δεν έχασε ποτέ την πρωτιά στην πρόθεση ψήφου και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Σε ότι αφορά στην παρουσία των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ, ο κ. Πουλής επανέλαβε το διακύβευμα που έθεσε ο Πρωθυπουργός με σαφήνεια: «Σταθερότητα και ανάπτυξη ή περιπέτειες με άγνωστη κατάληξη;», τονίζοντας ότι η Ελλάδα έχει Πρωθυπουργό και ότι οι Έλληνες δεν μπορούν εξαπατηθούν από τον κ. Τσίπρα δεύτερη φορά.

Στη συνέντευξή του, ο κ. Πουλής αναφέρθηκε επίσης διεξοδικά στην πρόσφατη δημοσιότητα σχετικά με την έφοδο της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, σχολιάζοντας ότι όλοι οι πολίτες είδαν την ανομία και την εγκληματικότητα που επικρατεί στα Πανεπιστήμια, την οποία συγκαλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά. Σημείωσε επίσης, ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αντιμετωπίζει την παραβατικότητα όπως αρμόζει σε κάθε ευνομούμενη χώρα.

Σε σχετική ερώτηση με το θέμα των παρακολουθήσεων, ο κ. Πουλής αναφέρθηκε στην προσωπική του περιπέτεια κόντρα στο παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ και του «πολακισμού», τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «νρέπεται και η ντροπή όταν μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για παρακράτος», ενώ σημείωσε ότι ο Πρωθυπουργός απευθύνθηκε με ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό για το θέμα και πράττει ότι είναι δυνατό θεσνικά ώστε η αλήθεια να λάμψει.

Ο κ. Πουλής αναφέρθηκε επίσης στην επιτυχία της Κυβέρνησης με την επαναλειτουργεία των Ναυπηγείων Ελευσίνας, αλλά και την προσωπική του συμβολή σε αυτή την εξέλιξη, στο πλάϊ του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία έχει τεράστια σημασία για το μέλλον όχι μόνο της Ελευσίνας, αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Αττικής και της χώρας.

Τέλος, ο κ. Πουλής, ανέφερε ότι στην πορεία του στα κοινά, έχει επιλέξει να υπηρετεί την πολιτική της ειλικρίνεις, της συνέπειας και των λύσεων που φέρνουν σταθερά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών, ενώ τόνισε ότι «οι πολίτες χρειάζονται αποτελεσματική εκπροσώπηση και όχι “τσάι και συμπάθεια” με φιλικά χτυπήματα στην πλάτη. Θέλουν λύσεις και όχι δικαιολογίες».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώΠολιτική