Ελλάδα

Στάση εργασίας των εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού

yppo660_0.png

Στάση εργασίας την Πέμπτη, από τις 11:30 έως τη λήξη του ωραρίου, κήρυξε το ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων, την ίδια μέρα και ώρα με την Παναττική Στάση Εργασίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου, «το ΔΣ εκτίμησε πως εισερχόμαστε σε μια νέα φάση της συνεχιζόμενης επίθεσης της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους και στα δημόσια αγαθά. Τα ζητήματα του Οργανισμού, της “αξιολόγησης” και του επανελέγχου των διαδικασιών μετατροπής των συμβασιούχων σε ΙΔΑΧ είναι αλληλένδετα. Εκπορεύονται από την ίδια πολιτική που στοχεύει στη διάλυση του δημόσιου τομέα και στην τρομοκράτηση και πειθάρχηση των εργαζομένων σε αυτόν».

Μέσω της ανακοίνωσης, καλεί τα μέλη του Ενιαίου Συλλόγου, να συμμετάσχουν στις 12:00 μμ, «μαζί με συναδέλφους και από άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου», στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15) και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ- Λεωφ. Συγγρού 60).

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα