Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Σέβομαι και τιμώ την Αχτσιόγλου, θα είμαι ασπίδα προστασίας για τις συναγωνίστριές μου

Έμμεση απάντηση στα όσα έχουν γραφτεί για  «στρατό» από λογαριασμούς στα social media, αληθινούς ή bots, οι οποίοι όχι μόνο τον στηρίζουν αλλά επιδίδονται και στην δυσφήμιση της Έφης Αχτσιόγλου και «επίθεση» φιλίας προς την συνυποψήφιά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του σημειώνει ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους», προσθέτει ότι «πιστεύω απόλυτα» την Έφη Αχτσιόγλου μετά το εξώδικο που έστειλε για το «SMS στον Τσίπρα» ενώ παράλληλα σημειώνει για την συνυποψήφιά του ότι «τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο».

Ταυτόχρονα συμπληρώνει ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί «τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις» τόσο από «τα ΜΜΕ του συστήματος» όσο και από «εκείνα του κόμματος» και διαμηνύει ότι «είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις και να τις συντρίψω μια προς μια».

«Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Όλο το κείμενο της ανάρτησης Κασσελάκη

Πέμπτη 21/9/23

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.

Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι:
Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.

Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική