6 Φεβρουαρίου 2023

Στελέχη της ΝΔ επισκέφτηκαν πληγέντες από την κακοκαιρία Ιανός στη Θεσσαλία

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της βρέθηκε στην πόλη και χωριά των Φαρσάλων

Κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγες ώρες μετά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αντικείμενο την πορεία αποκατάστασης των ζημιών και της καταβολής των αποζημιώσεων στην περιοχή της Καρδίτσας, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκαν περιοχές της Θεσσαλίας προκειμένου να μιλήσουν με κατοίκους της περιοχής αλλά και να πραγματοποιήσουν δράσεις εθελοντικής προσφοράς.


nd_34

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου επισκέφθηκε την πόλη και χωριά των Φαρσάλων. Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φαρσάλων Ιορδάνη Εσκίογλου όπου συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την πρόσφατη καταστροφική θεομηνία και την έως τώρα αντιμετώπιση των συνεπειών της. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα χωριά Ευϋδριο και Βασιλί, το Ναρθάκιο και τον οικισμό Καστράκι όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την θεομηνία. Στις επισκέψεις συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Κώστας Νινίκας και Χάρης Τσιλιάκος καθώς και στελέχη των τοπικών οργανώσεων.

Συγχρόνως, «εθελοντική δράση από την Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα. Μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου συσκευαστήκαν περισσότερα από 250 πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης για να διανεμηθούν στους πολίτες. Η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου συναντήθηκε επίσης με τον Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνο Νούσιο και συζήτησαν την άμεση ανταπόκριση της κυβέρνηση στις πληγείσες περιοχές αλλά και τα έργα που έχουν ήδη γίνει.


nd_12

Παράλληλα, συνεχίζονται οι δράσεις συλλογής και αποστολής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και τις οργανώσεις του κόμματος ανά την επικράτεια», καταλήγει η ανακοίνωση.Πολιτική