SelectedΠολιτική

Στη Δυτική Μακεδονία κλιμάκιο της ΝΔ υπό τον Γεωργιάδη -Συναντήσεις με γιατρούς, τοπική αυτοδιοίκηση

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκια με επικεφαλής τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε Γρεβενά, Κοζάνη, Καστοριά και Φλώρινα.

Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου ενημερώθηκε από τη Διοικήτρια του νοσοκομείου Ευτυχία Καπάτου για την πρόοδο των εργασιών σχετικά με τον εκσυγχρονισμό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), καθώς και την κατασκευή Παιδιατρικής Κλινικής-έργα που έχουν ενταχθεί και χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης- παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών Κυριάκου Ταταρίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ιωάννη Τσακνάκη.

Στη συνέχεια, έκανε βόλτα στο κέντρο των Γρεβενών, όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες, ενώ επισκέφθηκε τα χωριά Κιβωτός και Άγιος Γεώργιος.

Στην Κοζάνη επισκέφθηκε το Δημαρχείο Βοΐου και συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Δήμαρχο Χρήστο Ζευκλή, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο Κοζάνης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Κοκκαλιάρη, αντιδημάρχους και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επισκέφθηκε κατόπιν τα γραφεία της ΔΕΕΠ όπου είχε την ευκαιρία να απευθύνει χαιρετισμό και να συνομιλήσει με κομματικά στελέχη. Το παρών έδωσαν ο  Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης και ο πρώην Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης. Επισκέφθηκε ακόμη την Πτολεμαΐδα, όπου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά για ζητήματα που αφορούν την πόλη, καθώς και τις περιοχές Κρόκο, Μεσόβουνο και Πύργοι, όπου έκανε βόλτα στους κεντρικούς δρόμους και συνομίλησε με πολίτες.

Στην Καστοριά, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Κορεντσίδη. Στη συνέχεια, βρέθηκε στο Κέντρο Ημέρας για Αυτισμό, όπου ενημερώθηκε από τους γονείς παιδιών με αυτισμό για τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ επισκέφθηκε καφέ και εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με πολίτες.  Είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί επίσης τη λαϊκή αγορά στο Άργος Ορεστικό καθώς και τις περιοχές Κλεισούρα, Νεστόριο, Μεσοποταμία και Δασάκι.

Στη Φλώρινα ο κ. Γεωργιάδης μετέβη στο Αμύνταιο, όπου επισκέφθηκε οινοποιείο της περιοχής, ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής  και συνομίλησε με εργαζόμενους. Τέλος, πραγματοποίησε στη Φλώρινα προεκλογική ομιλία παρουσία βουλευτών, ευρωβουλευτών, κομματικών στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί πως την Τρίτη ο κ. Γεωργιάδης μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου, μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο, συμμετείχε στην εκδήλωση της Κεντρικής Επιτροπής εκλογικού αγώνα παρουσία βουλευτών, υποψηφίων ευρωβουλευτών, στελεχών και μελών της Παράταξης. «Αυτά τα πέντε χρόνια που κυβερνά ο Κυριάκος Μητσοτάκης η Ελλάδα έχει κάνει συγκλονιστικά βήματα προόδου. Οι νίκες δεν έχουν έρθει για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί το γνήσιο λαϊκό ένστικτο, παρά τα όσα λένε οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, αντιλαμβάνεται ότι η Ελλάδα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Βλέπει ότι στο εξωτερικό μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό από εκεί που μας αντιμετώπιζαν με χλεύη. Αντιλαμβάνονται ότι η ανεργία πέφτει και η οικονομία πηγαίνει καλύτερα από το παρελθόν» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι στις 9 Ιουνίου η παράταξή μας θα πάρει πάλι μια μεγάλη νίκη, γιατί ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα και τι διακυβεύεται. Έχουμε καθήκον αυτή την προσπάθεια που συγκροτημένα κάνει το κόμμα μας, να τη συνεχίσουμε αυτές τις δέκα τελευταίες μέρες με ένταση. Να μη χαλαρώσουμε επειδή βλέπουμε καλύτερες τις δημοσκοπήσεις ή καλύτερο το κλίμα στον δρόμο. Να είστε βέβαιοι ότι αν κάνουμε το καθήκον μας προς την παράταξη, η παράταξη για άλλη μια φορά θα κάνει το καθήκον της προς την Ελλάδα. Γιατί εμείς στο τέλος της ημέρας για την Ελλάδα τρέχουμε, αυτήν έχουμε στην καρδιά μας, αυτήν αγαπάμε και αυτήν υπηρετούμε».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Selected