Πολιτική

Στη μάχη κατά της πανδημίας ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας – Εντάσσεται στο δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

«Πανδημία ενσκήπτει μία φορά κάθε 100 χρόνια. Ο αρχαίος ιερός όρκος του Ιπποκράτη μας καλεί να συμπαραταχθούμε ομόθυμα στην πρώτη γραμμή», το μήνυμα του γιατρού και αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ

Στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά της πανδημίας εντάσσεται ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και μετά την άρση των γραφειοκρατικών εμποδίων.

«Με πολλή χαρά και συγκίνηση εντάσσομαι εθελοντικά από σήμερα, αφού άρθηκαν τα γραφειοκρατικά εμπόδια, στο δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη μάχη κατά της πανδημίας και να σταθώ στο πλευρό των συναδέλφων μου, που υπερβάλλουν εαυτούς κρατώντας την Ελλάδα όρθια», δήλωσε ο γιατρός και αναπληρωτής γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης εθελοντικής κατάταξής του στο ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.


Ο Χρήστος Κέλλας στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας

«Πανδημία ενσκήπτει μία φορά κάθε 100 χρόνια. Ο αρχαίος ιερός όρκος του Ιπποκράτη μας καλεί να συμπαραταχθούμε ομόθυμα στην πρώτη γραμμή. Κανείς μας δεν περισσεύει. Όλες και όλοι μαζί θα νικήσουμε τον κορωνοϊό και θα επαναφέρουμε τη χώρα στην κανονικότητα», προσέθεσε.

Αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία: Πήγαν οι εθελοντές βουλευτές να προσφέρουν και έπεσαν σε νομικό κενό!

Η ανιδιοτελής προσφορά των Ελληνίδων και Ελλήνων βουλευτών, γιατρών στο επάγγελμα, να ενταχθούν στην «πρώτη γραμμή» της μάχης στο εθνικό σύστημα υγείας κατά της πανδημίας έπεσε, πριν από λίγες ημέρες, στο τείχος της ελληνικής γραφειοκρατίας.

Στη θλιβερή αυτή διαπίστωσε κατέληξε πρώτος ο βουλευτής του ΚΚΕ Λάρισας, Γιώργος Λαμπρούλης, ο οποίος, άλλωστε, άνοιξε το χορό του εθελοντισμού μεταξύ των γιατρών- βουλευτών, δηλώνοντας στο ελληνικό Κοινοβούλιο την πρόθεσή του να παράξει τις υπηρεσίες του, όπου κρίνει το ΕΣΥ, αποστέλλοντας και σχετική επιστολή στο Προεδρείο της Βουλής.

Στην επιστολή του, στις 23 Νοεμβρίου ο κ. Λαμπρούλης ζητούσε να απαλλαγεί άμεσα από τα καθήκοντά του, ώστε να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, να συνδράμει ως πνευμονολόγος.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική