Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, για να επιθεωρήσει τους χώρους όπου βρίσκονται οι δύο καταψύκτες φύλαξης των εμβολίων

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής του στην πόλη ο κ. Χαρδαλιάς θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, για να επιθεωρήσει τους χώρους όπου βρίσκονται οι δύο καταψύκτες φύλαξης των εμβολίων.

Τον κ. Χαρδαλιά θα συνοδεύσουν εκπρόσωποι της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του στρατού, μιας και θα αναλάβουν τη φύλαξη και την προστασία των χώρων αποθήκευσης και των εμβολίων.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη δεν έχει γνωστοποιηθεί επισήμως, ωστόσο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είχε ενημερώσει για αυτήν του την επίσκεψη τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τους τοπικούς φορείς την περασμένη Πέμπτη, οπότε και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει σε συσκέψεις με φορείς της πόλης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορονοϊού.

Χθες, μαζί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, επισκέφτηκαν το κέντρο αποθήκευσης εμβολίων στην Αττική, επίσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά τη Θεσσαλονίκη ο κ. Χαρδαλιάς θα επισκεφτεί και τα υπόλοιπα κέντρα αποθήκευσης εμβολίων ανά την Ελλάδα.

Πηγή: makthes

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική