1 Ιουνίου 2020

Στην κηδεία του Λαυρεντη Μαχαιρίτσα ο Πρωθυπουργός

rwqm2b1568205636736

Το τελευταίο αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα λένε σήμερα στο νεκροταφείο Ζωγράφου όλοι όσοι τον αγάπησαν και έζησαν μαζί του και όλοι όσοι μεγάλωσαν με την μουσική του.

Στο πλευρό της συζύγου του Ελένης και της κόρης του Μαρίας, όλοι οι φίλοι του σπουδαίου τραγουδοποιού: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Βάσια Τριφύλλη, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Νίκος Αλιάγας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Στέλιος Ρόκος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Άβα Γαλανοπούλου, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Χρήστος Θηβαίος, η Γιώτα Νέγκα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Παρόντες στην κηδεία και εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, με κυριότερο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του Μαρέβα. Στο κοιμητήριο του Ζωγράφου βρίσκονται και τα στελέχη του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής και Νίκος Σοφιανός.Ελλάδα