4 Οκτωβρίου 2022

Στην Πρέβεζα ο Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε την αρχαία Νικόπολη, μίλησε με κατοίκους -«Εκλογές, τέλος τετραετίας»

Την πόλη της Πρέβεζας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την παράδοση στην κυκλοφορία τμήματος της παράκαμψης Αμφιλοχίας.

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από βουλευτές και τοπικούς φορείς, περπάτησε στο κέντρο της πόλης και την παραλία, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους.

Σε καφετέρια της πόλης, τον πρωθυπουργό περίμενε πολύς κόσμος και μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές
Κατά το σύντομο χαιρετισμό του, ο κ Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του έργου της παράκαμψης Αμφιλοχίας, έκανε αναφορά στην υποθαλάσσια ζεύξη της Λευκάδας, ενός έργου πνοής που δρομολογείται, ενώ επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Πρέβεζας, όπου τον Κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε, στη θέση όπου βρίσκεται το μεγάλο αρχαίο θέατρο, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιώδης τόσο από τον αρχαιολογικό χώρο όσο και από την εξέλιξη των έργων αναστήλωσης. Κατά τη συνομιλία του με την κυρία Μενδώνη, με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη αλλά και τον προϊστάμενο Εφορείας Αρχαιοτήτων Γιώργο Ρηγίνο, έδειξε ενδιαφέρον για τις προοπτικές όλου του αρχαιολογικού χώρου, ως μοχλού ανάπτυξης και τουριστικής προοπτικής της ευρύτερης περιοχής.Πολιτική