Πολιτική

Στο κόμμα του Τράγκα ο «πατριάρχης των ψεκ» Γρηγόρης Πετράκος

Ο άλλοτε τραγουδιστής και νυν αυτόκλητος «ηγέτης» των αρνητών της πανδημίας σε πολιτική θέση –

Ένα μεγάλο… νούμερο δυνητικών ψηφοφόρων μπορεί να φέρει στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα, ο «πατριάρχης» των ψεκασμένων αρνητών της πανδημίας και των εμβολίων, Γρηγόρης Πετράκος.

Ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος αρχικά έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσω της συμμετοχής του σε ριάλιτι τραγουδιού και εν συνεχεία είδε τα λεπτά δημοσιότητάς του να εξαντλούνται, απόλαυσε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook να γίνεται χωνευτήρι κάθε λογής συνωμοσιολογίας ενάντια στην πανδημία και meeting point κάθε ψεκ ο οποίος έβλεπε παντού γύρω του εχθρούς αντί του πραγματικού ιού.

Από εκεί που θα περίμενε κανείς να δει στην σελίδα του, άσματα, στίχους και δημιουργίες, καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας, ο Γρηγόρης Πετράκος την χρησιμοποίησε προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο του εγχώριου… «εθνικού παρουσιαστή ψεκασμένων ειδήσεων». Με τούτα και με κείνα, κατάφερε να δει περισσότερα από 46.000 άτομα να τον ακολουθούν, η ανθρωπογεωγραφία των οποίων είναι προς το παρόν άγνωστη αφού τα social media είναι γεγονός πως για αρκετούς χρήστες αξιοποιούνται για… ψυχαγωγία.

Όλα τα παραπάνω ήταν νομοτελειακό πως θα τον οδηγήσουν σε αξιώματα τα οποία θα του επιτρέψουν να έχει ακόμη μεγαλύτερη παρέμβαση στον δημόσιο διάλογο -ίσως και να τον καθορίζει από τούδε και εφεξής.  Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα και μάλιστα να αναλάβει τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα.

Σε ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας, χαρακτηρίζει τον Γρηγόρη Πετράκο «ελεύθερο και δημοκρατικό άνθρωπο» ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει είναι «από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στις αντιεμβολιαστικές απόψεις του «καθοδηγητή» της εγχώριας ψεκ κοινότητας, για τις οποίες ο πρόεδρος του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων», αναφέρει ότι… είχαν τεκμηριωμένα στοιχεία και ορθό λόγο, ενώ δεν παραλείπει να πλέξει το εγκώμιο του Πετράκου ως κάποιος που αποδομεί «όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών».

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα:

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική