2 Ιουνίου 2020

Συνάντηση Σαμαρά – Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο της TUI

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC Με τους επικεφαλής της ταξιδιωτικής εταιρείας TUI και την αρμόδια υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Από την εταιρεία TUI o διευθύνων σύμβουλος Πήτερ Λονγκ χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τόνισε ότι «αυτό που έχει πετύχει η κυβέρνηση με την πολιτική σταθερότητα είναι πολύ σημαντικό καθώς υπάρχει πολύ δυνατή και θετική οικονομική πορεία, κάτι που είναι ιδιαιτέρως καλό για τον τουρισμό». Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι θα υποάρξουν ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη.

Όπως είπε, η φετινή χρόνια ήταν πολύ δυνατή και  ο αριθμός των πελατών της TUI, που φέτος ήρθε στην Ελλάδα, αυξήθηκε κατά 10%. «Έχουμε πολύ καλή και δυνατή σχέση συνεργασίας με την υπουργό σας και βλέπουμε δυνατότητες να την εξελίξουμε περαιτέρω. Ελπίζουμε να αυξήσουμε των αριθμό των πελατών πάλι κατά 10% και την επόμενη χρόνια» πρόσθεσε.

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, δήλωσε ότι η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού έχει βασιστεί σε συνεργασίες με μεγάλους τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού.

«Μας ενδιαφέρει να συνεχίσει η αυξητική πορεία και το 2015, όπως είχαμε και το 2013-2014. Να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο και να δώσουμε και σε άλλες περιφέρειες της χώρας να μπουν στο “παιχνίδι” του τουρισμού και να δώσουμε τη δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να έχουν περισσότερα οφέλη από τον τουρισμό» τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε: «γι αυτό συζητάμε η συνεργασία μας να εμπλουτιστεί και με άλλα προϊόντα και ευκαιρίες, οι οποίες θα δώσουν περισσότερες δυνατότητες για απασχόληση στους Έλληνες».Πολιτική