14 Ιουνίου 2021

Συγκινημένη η Άννα Καραμανλή στην συζήτηση για την συνεπιμέλεια τέκνων

Η ίδια στήριξε το νομοσχέδιο τονίζοντας ότι το νέο περιβάλλον επιβάλλει τροποποιήσεις στο οικογενειακό δίκαιο

Εμφανώς συγκινημένη ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της στη Βουλή η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αννα Καραμανλή για το νομοσχέδιο που ρυθμίζει το οικογενειακό δίκαιο και την συνεπιμέλεια τέκνων.

Ως διαζευγμένη μητέρα που μεγάλωσε μόνη της δύο παιδιά τόνισε την ανάγκη παρουσίας και των δύο γονέων στην ανατροφή των τέκνων.

«Η ζωή για τις γυναίκες και μητέρες πολύ δύσκολη. Ως μητέρα που μεγάλωσα μόνη μου 2 παιδιά μπορώ να το διαβεβαιώσω. Όσο και αν κουράστηκα, εξαντλήθηκα ή αγανάκτησα ακόμα και αν έκλαψα ποτέ δεν διανοήθηκα να βάλω το προσωπικό μου συμφέρον πάνω από το συμφέρον των παιδιών μου. Το συμφέρον των παιδιών μου με υποχρεώνει να βάζω διαρκώς στην άκρη εγωισμούς η δικαιολογημένα παράπονα και μαζί με τον πατέρα τους να φροντίζω την ανατροφή τους. Γιατί νιώθοντας ότι τα παιδιά μου μεγαλώνουν με την παρουσία και των δύο γονέων είμαι σίγουρη πως όταν έρθει η σειρά τους να κάνουν τις δικές τους οικογένειες θα είναι παρόντες και παρούσες στις ζωές των δικών τους παιδιών» ανέφερε η βουλευτής της πλειοψηφίας και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής ισότητας κλείνοντας την τοποθέτησή της για τις προωθούμενες ρυθμίσεις.

Η ίδια στήριξε το νομοσχέδιο τονίζοντας ότι το νέο περιβάλλον επιβάλλει τροποποιήσεις στο οικογενειακό δίκαιο.Πολιτική