Πολιτική

Σύγκρουση τρένων: Στο ΑΧΕΠΑ η Μίνα Γκάγκα – «Είναι τρομερό το δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Πριν από λίγο μετέβη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των τραυματιών από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Κατά την έξοδό της σημείωσε σε δηλώσεις της πως «Είναι τρομερό το ατύχημα που συνέβη. Λυπάμαι πάρα πολύ για όλους τους ανθρώπους που χάθηκαν, για τους γονείς των παιδιών, πραγματικά νομίζω δεν το χωράει ο νους μας. Εδώ οι ασθενείς που έχουν έρθει ήταν περισσότεροι από 30 και έχουν μείνει 14. Οι πιο πολλοί για παρακολούθηση, 1-2 είναι λίγο πιο σοβαρά. Θα δούμε λίγο όλους τους ανθρώπους που είναι τραυματισμένοι και ελπίζω να πάνε όλα καλά».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqut546bduy1)

«Τα νοσοκομεία ήταν επί ποδός, ήρθε όλο το προσωπικό πάρα πολύ γρήγορα μέσα σε όλα τα νοσοκομεία και τους ευχαριστώ. Και πάλι λυπάμαι πάρα πολύ. Για τους τραυματίες κάνουμε ότι μπορούμε. Ακόμη υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έρχονται μόνοι τους για προσαγωγές, δεν έχω συνολική εικόνα (για τους τραυματίες). Νομίζω αυτή θα μας τη δώσει η πολιτική προστασία».

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, οι περισσότεροι τραυματίες νοσηλεύονται αυτήν την ώρα στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, και λιγότεροι στο Γεννηματάς και στην Κατερίνη.

Την κ. Γκάγκα συνόδευσε ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης.

Πηγή: Thestival.gr

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική