Πολιτική

Συνέδριο ΝΔ: Με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνουν οι εργασίες

Με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 12:00 μ.μ. της Κυριακής (7.4.2024) πέφτει η αυλαία του 15ου Συνεδρίου της ΝΔ, που έγινε 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος και από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Λίγο νωρίτερα, θα μιλήσουν μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Κομισιόν και υποψήφια του ΕΛΚ για την ίδια θέση Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.


15ο Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας (3η μέρα)

Στο συνέδριο μετέχουν 2.742 στελέχη από όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών και εκπρόσωποι των απόδημων Ελλήνων.

Χθες, στην ομιλία του, ο πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, εξήρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την στάση του στο μεταναστευτικό, την οικονομία και την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης.

Το σημερινό πρόγραμμα

Συγκεκριμένα, σήμερα, Κυριακή 7 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής Μαρίας Συρεγγέλα, του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννη Πλακιωτάκη, του αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και της υποψήφιας του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική