Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αναβλήθηκε η αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για τον Πολάκη

Αναβλήθηκε η αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικης Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία τα στελέχη του κόμματος θα έθεταν επισήμως εκτός ψηφοδελτίου τον Παύλο Πολάκη. Χθες, το εκτελεστικό γραφείο αποφάσισε και συμφώνησε ομόφωνα με την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα για την αποπομπή του βουλευτή Χανίων.

Όπως αναφέρεται από την Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος και αναβάλλονται όλα όσα έχουν προγραμματιστεί. Υπενθυμίζεται ότι αναβλήθηκε και η σημερινή εκδήλωση, στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσίαζε την πρόταση του για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ο πρόεδρος του κόμματος, μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Παππάς και η βουλευτής Δώρα Αυγέρη, βρίσκεται στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στο πλευρό των διασωστών και πυροσβεστών που δίνουν τη μάχη για τον απεγκλωβισμό τραυματιών και ανάσυρση θυμάτων από χθες το βράδυ, και ενημερώθηκε από τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής για την πορεία των επιχειρήσεων που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη στα συντρίμμια των τρένων.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική