Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Δραστήριο στα εσωκομματικά δρώμενα το μέλος που διέγραψε για εμπλοκή στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Ένα κομματικό μέλος λιγότερο και μάλιστα πολύ δραστήριο στα εσωκομματικά δρώμενα κατά πληροφορίες, μετρά από χθες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς η Κουμουνδούρου διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες το εν λόγω πρόσωπο, αφού φέρεται από τα ηλεκτρονικά ίχνη του να επικοινώνησε με τη 12χρονη από τον Κολωνό, μέσω ψηφιακής εφαρμογής.

Η αποπομπή του εν λόγω κομματικού μέλους από την περιοχή της Αθήνας, το οποίο είχε θέσει υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, εμφανίζοντας υψηλές κομματικές φιλοδοξίες, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να εκλεγεί, έφερε την Κουμουνδούρου σε αμήχανη θέση. Και αυτό γιατί, αναρτήσεις και σχόλια που έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο ήθελαν ξαφνικά την πολύκροτη υπόθεση να «ακουμπά» την αξιωματική αντιπολίτευση, με την Κουμουνδούρου να αρχίσει να αναζητά την αιτία των σχετικών υπαινιγμών.

Από την πλευρά του, ο κ. Σπρίτζης με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε στο υπουργείο λέγοντας: «Προς Υπουργό Προστασίας του Πολίτη: Παρακαλώ, συνεννοηθείτε και μην εκτίθεστε…».

Αναμένονται εξελίξεις και νέες συλλήψεις

Στο ενδιάμεσο, για νέο κύκλο συλλήψεων στην υπόθεση κάνουν λόγο οι τελευταίες πληροφορίες, καθώς φέρονται να ταυτοποιήθηκαν και άλλοι άνδρες εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των Σεπολίων, ενώ ενήμερες φαίνεται να είναι και οι δικαστικές αρχές για τα άτομα αυτά. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση και νέες συλλήψεις.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική