Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Γιατί στις Σπέτσες;» – Άνω κάτω το κόμμα για την τριήμερη ΚΟ στο νησί με απόφαση Κασσελάκη

Καζάνι που βράζει φαίνεται ότι είναι για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόσκληση Κασσελάκη στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες μέσα στον Ιανουάριο.

Το κλίμα αποτύπωσε η Έλενα Ακρίτα, η πρώτη βουλευτής που αντέδρασε στην πρόταση Κασσελάκη, καθώς με δημόσια ανάρτησή της το πρώι της Παρασκευής στο Facebook αναρωτήθηκε «γιατί στις Σπέτσες;».

«Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβερνηση όλο αυτό τον καιρό» συμπληρώνει η κυρία Ακρίτα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε και στο e-mail που έστειλε εξ ονόματος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη εκφράζοντας τη διαφωνία της με το ύφος της επιστολής.


akrita-anartisi

Το κείμενο της ανάρτησης της Έλενας Ακρίτα

«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδελφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας. Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβερνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου.Καλημέρα σε όλους!».

Η απάντηση Τζάκρη

Στην – ανεπίσημη – αντίδραση της Έλενας Ακρίτα είχε απαντήσει νωρίτερα η η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία είπε ότι «είναι μια υπηρεσιακή επιστολή. Το e-mail σε 142 λέξεις διευκρινίζει διαδικαστικά ζητήματα. Αν εξέλιπε η καλλιέπεια είναι εκ της φύσης της επιστολής, δεν είναι ότι μας τελείωσε το πουμαρό. Δεν μας λείπει η μάχη των εντυπώσεων από μια τέτοια επιστολή».

Ωστόσο η κυρία Τζάκρη δικαιολόγησε τα σχόλια που προκάλεσε η κίνηση Κασσελάκη λέγοντας ότι «είναι τελείως καινούργιο και ξενίζει όπως η πρωτοβουλία του προέδρου να δανείσει το κόμμα».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy6lekumknzt)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική