Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Mea culpa» Κασσελάκη σε Καλπάκη και Θεοχαρόπουλο

Χωρίς προηγούμενη ενημέρωση οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Στέργιος Καλπάκης ενημερώθηκαν από ιστοσελίδες ότι «καρατομήθηκαν» από την θέση τους και ανέλαβαν ο Γιώργος Τσίπρας την διεύθυνση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ορίστηκε η Δώρα Αυγέρη. Και οι δύο σε δημόσια δήλωση τους εξέφρασαν εμμέσως την ενόχληση τους.

Σήμερα, ο Στέργιος Καλπάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε συγνώμη από τον πρώην εκπρόσωπο τύπου για την «απρέπεια» όπως είπε.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του κ. Θεοχαρόπουλου, την επόμενη μέρα από την δήλωση του, επικοινώνησε μαζί του ο Μανώλης Καπνισάκης, ο νέος διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη και απολογήθηκε. Τη Τρίτη, κατά την διάρκεια της παρουσίας του ψηφοδελτίου του Κώστα Ζαχαριάδη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είδε τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και του πρότεινε τις επόμενες μέρες να βρεθούν.

Πάντως, η πλευρά των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που προέρχονται μάλιστα από τη διεύρυνση και πιο συγκεκριμένα από τη ΔΗΜΑΡ, ξεκαθαρίζουν ότι η συγνώμη πρέπει να διατυπωθεί δημόσια, όπως με δημόσιο τρόπο ανακοινώθηκε και η αντικατάσταση τους χωρίς να το ξέρουν.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική