Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ξανά πανικό και μας κατασυκοφάντησε

Την ομιλία του πρωθυπουργού στο κλείσιμο των εργασιών του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανανακοίνωση που εξέδωσε. Όπως λέει η Κουμουνδούρου, «ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ξανά πανικό κουνώντας το δάχτυλο στην Αξιωματική Αντιπολίτευση».

Σχολιάζει ειδικότερα ότι «ο πρωθυπουργός της ακρίβειας, των μεγάλων σκανδάλων, της αδιαφάνειας και των υποκλοπών, ο πρωθυπουργός της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, κατέφυγε και σήμερα στην προσφιλή του τακτική: στην κατασυκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τον οποίο κατηγόρησε για μια ακόμη φορά για λαϊκισμό». Προσθέτει ότι ο κ. Μητσοτάκης «έφτασε μάλιστα στο σημείο να θυμηθεί τις συγκεντρώσεις που γίνονταν στο Σύνταγμα από πολίτες εξαιτίας της χρεοκοπίας στην οποία οδήγησε τη χώρα η ΝΔ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια της κυβέρνησής του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει πως «όσο κι αν επιστρατεύει τους Ευρωπαίους φίλους του στην προσπάθειά του να απαξιώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την περίοδο διακυβέρνησής του οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει ποιος είναι ο κ. Μητσοτάκης και θα του το δείξουν ξεκάθαρα στις κάλπες των ευρωεκλογών».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική