Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης όρισε τους «σκιώδεις» υπουργούς της Πολιτικής Γραμματείας

Σε νέο καταμερισμό εργασίας προχώρησε η Κουμουνδούρου, σε μια προσπάθεια ανασύνταξης μετά τη διπλή διάσπαση, δίνοντας σήμα επανεκκίνησης της αντιπολιτευτικής τακτικής της. Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από την αναδιανομή των χαρτοφυλακίων, καμπάνιες για την ακρίβεια και τη στέγαση ξεκινά στο εξής η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ τον πολιτικό σχεδιασμό αναλαμβάνει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπουλου.

Το πεδίο της Υγείας «χρεώνεται» ο Παύλος Πολάκης, ενώ το «Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς» ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία βαδίζει σταθερά προς την ανασυγκρότηση, δημιουργώντας το νέο σχέδιο διακυβέρνησης που θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης «συστρατεύονται» σε αυτή την προσπάθεια, με ένα ξεκάθαρο σχέδιο για τις επιδιώξεις της επόμενης ημέρας.

Η Πολιτική Γραμματεία, που λειτουργεί και ως πολιτικό κέντρο, όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ξεκινάει άμεσα την ανάπτυξη σχεδίου σε όλους τους τομείς, μετά τις νέες χρεώσεις που ανέλαβαν τα μέλη του.

Αναλυτικά οι θεματικές χρεώσεις της Πολιτικής Γραμματείας έχουν ως εξής:

Δημόσια Διοίκηση: Μπελώνη Γιώτα

Ενέργεια-Περιβάλλον: Δούρου Ρένα

Διεθνείς Σχέσεις-Εξωτερική Πολιτική & Ευρωπαϊκή Πολιτική: Δούρου Ρένα

Αυτοδιοίκηση: Ζαχαριάδης Κώστας

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική