Πολιτική

Σύζυγος Φώφης Γεννηματά: Ο Θανάσης Τσούρας δεν ήταν απλός σύντροφος, ήταν αδελφός – Αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, o σύζυγος της Φώφης Γεννηματά αποχαιρετά τον Θανάση Τσούρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο. Πιο συγκεκριμένα ο Ανδρέας Τσούνης ανάρτησε μία φωτογραφία από εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την 3η του Σεπτέμβρη στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος, η Φώφη Γεννηματά και ο Θανάσης Τσούρας.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά «πρίν μερικά χρόνια με τη Φώφη και τον Θανάση σε εκδήλωση της 3ης του Σεπτέμβρη. Ο Θανάσης δεν ήταν απλός σύντροφος, ήταν αδελφός. Αγωνιστής της Δημοκρατικής Παράταξης από την εποχή της Χούντας, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πάντα κοντά στον Α. Παπανδρέου, τον Γιώργο και τη Φώφη Γεννηματά. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό ταξίδι Θανάση, καλό κουράγιο στην οικογένεια».

Σημειώνεται πως ο Θανάσης Τσούρας ταυτίστηκε με τον Γιώργο Γεννηματά και την πορεία του, η οποία διακόπηκε βίαια όταν εκείνος αρρώστησε με καρκίνο. Στη συνέχεια, λειτούργησε σαν πατέρας της Φώφης Γεννηματά, η οποία επίσης νικήθηκε από τον καρκίνο πριν από 1,5  χρόνο. Σήμερα ήταν η δική του σειρά…

Πρίν μερικά χρόνια με τη Φώφη και τον Θανάση σε εκδήλωση της 3ης του Σεπτέμβρη.

Ο Θανάσης δεν ήταν απλός σύντροφος,…

Posted by Andreas Tsounis on Saturday, May 13, 2023

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική