Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ που αναζητά κομματικά οφέλη στην τραγωδία με τον βιασμό της 12χρονης

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκάλεσαν οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλογίζει απόπειρα συγκάλυψης για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.

Όπως αναφέρει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι «ντροπή» για τον ΣΥΡΙΖΑ «να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα δωδεκάχρονο παιδί» καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει αυτή την τακτική.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζει στην δήλωσή του ότι «στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης της δωδεκάχρονης η Ελληνική Αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα πράξει επίσης το καθήκον της».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος διαβεβαιώνει, τέλος, ότι «ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι».


Δήλωση Τάκη Θεοδωρικάκου σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης