Ελλάδα

Telegraph: Αυτές είναι οι βίλες-ευκαιρίες προς πώληση στην Ελλάδα -Πολυτέλεια σε εξαιρετικά γραφικά μέρη [εικόνες]

tele-villas-660.jpg

Πέντε βίλες απίστευτης πολυτέλειας και σε ειδυλλιακά σημεία παρουσιάζει η βρετανική Telegraph στην ειδική στήλη Luxury, αναλύοντας τις φθινοπωρινές προτάσεις της για αγορά και επενδύσεις σε real estate.

Η βρετανική εφημερίδα, στην ηλεκτρονικής της έκδοση, φιλοξενεί μια σειρά από χλιδάτα σπίτια σε Κέρκυρα, Μύκονο και Πόρτο Χέλι κρατώντας, παράλληλα, τις τιμές «χαμηλά», καθώς όλες οι βίλες προς πώληση κοστίζουν το… πολύ 7,5 εκατ. ευρώ.

Κέρκυρα: Avlaki Beach Villa

Η παραθαλάσσια αυτή βίλα έχει πρόσβαση σε μια από τις ωραιότερες απομονωμένες παραλίες της Κέρκυρας και διαθέτει ιδιωτική μαρίνα, πέντε υπνοδωμάτια, ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη. Επίσης προσφέρει γυμναστήριο, αίθουσα προβολών, θερμαινόμενη πισίνα κα έναν ξεχωριστό ξενών. Τιμή: 7,5 εκατ. ευρώ.

tele-villas.jpg

tele-villas1.jpg

Κέρκυρα: Kapari Bay Villa

Αυτό το πολυτελές κτίσμα αποτελείται από την κυρίως κατοικία Myrtia (έξι υπνοδωμάτια), μια ξεχωριστή βίλα, την Jacaranda (τρία υπνοδωμάτια), μία γκαρσονιέρα και κατοικία υπηρεσίας. Τιμή: 5,2 εκατ. ευρώ.

tele-villas2.jpg

tele-villas3.jpg

Μύκονος: Αγιος Λάζαρος

Η βίλα αυτή βρίσκεται κοντά στην χώρα της Μυκόνου, με πανοραμική θέα στο Αιγίο και τη Δύση του Ηλίου πίσω από τη Δήλο. Εχει έξι υπνοδωμάτια και είναι σχεδιασμένη ώστε να μεγιστοποιεί τη θέα από όλους τους χώρους της, ενώ κάθε υπνοδωμάτιο έχει το δικό του en suite μπάνιο και μπαλκόνι. Τιμή 6 εκατ. ευρώ.

tele-villas4.jpg

tele-villas5.jpg

Μύκονος: Villa Morergo

Βρίσκεται στον κόλπο της Φτελιάς, διαθέτει πρόσβαση στην παραλία και ιδιωτική αποβάθρα. Στο κτήμα υπάρχει αμπελώνας και οινοποιείο, ενώ είναι αυτάρκες, καθώς διαθέτει τη δική του ηλεκτρονική γεννήτρια και δύο πηγάδια νερού. Το βασικό κτίσμα έχει πέντε υπνοδωμάτια. Η τιμή δεν αναγράφεται

tele-villas6.jpg

tele-villas7.jpg

Πόρτο Χέλι: Amazone Villas

Οι υπεροπολυτελείς αυτές κατοικίες έχουν σχεδιαστεί από τον Edward Tuttle ως κομμάτι γύρω από το ξενοδοχείο Aman. Η κάθε μια έχει δική της πισίνα, σέρβις και πρόσβαση σε εστιατόρια, μπαρ, γήπεδα τένις, γυμναστήριο, σπα και βιβλιοθήκη. Είναι διαθέσιμες βίλες των δύο, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων. Τιμές από 3 εκατ. ευρώ.

tele-villas8.jpg

tele-villas9.jpg

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα