17 Ιουνίου 2019

Τέρενς Κουίκ υπέρ Καψώχα: Ενημερωμένος και αξιοπρεπής, τιμά τη δημοσιογραφία

terens708_4Μετά τον Παύλο Πολάκη που ενθουσιάστηκε που ο Σωτήρης Καψώχας της ΕΡΤ έβρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Θανάση Καρτερό που του είπε μπράβο, τώρα ήταν η σειρά του Τερενς Κουίκ να εκφράσει την συμπαράστασή του στον δημοσιογράφο.

Αν και ο Σωτήρης Καψώχας συνέκρινε την ομιλία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ με τα όσα λένε οι θεωρητικοί του φασισμού, αναφορά που προκάλεσε την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, του ΕΣΡ και οδήγησε την ΝΔ να προχωρήσει σε εμπάργκο στην ΕΡΤ, ο Τέρενς Κουίκ, χαρακτηρίζει τον Σ.Καψώχα «ενημερωμένο και αξιοπρεπή». Και προσθέτει οτι η παράδοση της ταυτότητας του Σ.Καψώχα πρέπει να προβληματίσει την Ενωση Συντακτών, καλώντας μάλιστα το δημοσιογραφικό σωματείο να προβληματιστεί με τους «αρίστους» που κατήγγειλε σε ανάρτησή του ο κ.Καψώχας.

Εγραψε ο Τερενς Κουίκ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

Ενημερωμένος και αξιοπρεπής. Τιμά τη Δημοσιογραφία. Αποφάσισε να υπερασπιστεί τον επαγγελματισμό του. Το λειτούργημά του. Η παράδοση της ταυτότητάς του ας προβληματίσει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Και απαντώντας σε άλλον σχολίασε:

Συμφωνώ. Αλλά με αυτούς η ΕΣΗΕΑ ασχολείται ελάχιστα ή καθόλου. Επαναλαμβάνω ότι οφείλει να προβληματιστεί μετά τη κατάθεση της δημοσιογραφικής ταυτότητας του κ. Καψώχα.

Τα tweets του πρώην δημοσιογράφου και νύν υφυπουργού εξωτερικών Τέρενς Κουίκ:

terens800_0

terensb800

sofia_loukeri_300x250


Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image