28 Μαΐου 2020

Σήμερα στο Περιστέρι η κεντρική ομιλία του Κυριάκου για τις Ευρωεκλογές!

kyriakos_mitsotakis_peristeri2.jpgΗ Τετάρτη θα είναι μέρα γιορτής γιατί από το Περιστέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εκπέμψει το σήμα της μεγάλης νίκης που έρχεται την Κυριακή στις Ευρωεκλογές και οι οποίες θα αποτελέσουν το πρώτο μεγάλο κρίσιμο βήμα για την απαλλαγή της χώρας μας από την χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο.

Αν αισθάνεσαι ντροπή για την κυβέρνηση της χώρας σου, αν εκνευρίζεσαι με όλα τα ψέματα και την προπαγάνδα που έχουν κορυφωθεί κατά την προεκλογική περίοδο, αν δεν αντέχεις την υπεροφορολόγηση, αν δεν ανέχεσαι την αναξιοκρατία, την ανεργία, τις εθνικές υποχωρήσεις, την διαφθορά, την ανικανότητα, τότε την Τετάρτη έλα μαζί μας να βουλιάξουμε το Περιστέρι.

Έλα εκεί, να δείξουμε τι σημαίνει λαοθάλασσα. Έλα μαζί μας να γίνεις μέρος του μεγάλου λαϊκού κύματος που αυτή την Κυριακή θα στείλει τον ΣΥΡΙΖΑ εκεί που του αξίζει.

Την Τετάρτη στις 19:00 εμείς θα είμαστε εκεί. Για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τις ζωές μας, για την πατρίδα μας, για την μεγάλη μας παράταξη τη Νέα Δημοκρατία.

Μη λείψει κανείς!

omilia_kyriakos_peristeri.jpgΠολιτική