16 Οκτωβρίου 2019

Θεόδωρος Αμπατζόγλου: Αυτός θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Αμαρουσίου μετά τον Πατούλη

CE91CEBCCF80CEB1CF84CEB6CF8CCEB3CEBBCEBFCF85Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Αμαρουσίου μετά την αποχώρηση του Γιώργου Πατούλη ο οποίος θα κατέβει στην Περιφέρεια.

Η απόφαση όπως μαθαίνει ο «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» αν και έχει ληφθεί εδώ και καιρό, κλείδωσε την Παρασκευή το απόγευμα μετά από κλειστή σύσκεψη που έλαβε χώρα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν στενοί συνεργάτες του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος πλέον Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Βραχνός, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, Στέφανος Τσιπουράκης, Ρένα Χαλιώτη αλλά και ο Γιάννης Νικολαράκος.

Η επόμενη κίνηση είναι να συγκλιθεί άμεσα η δημοτική ομάδα του Γιώργου Πατούλη, προκειμένου να αποφασιστεί και από εκεί η στήριξη στο πρόσωπο του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο οποίος θεωρείται δεδομένο πως θα είναι και ο νικητής των δημοτικών εκλογών.

Ποιός είναι ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου:

O Θεόδωρος Αμπατζόγλου έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1956, είναι Πολιτικός επιστήμονας – φαρμακοποιός. Γνωρίζει Αγγλικά και είναι έγγαμος με μια κόρη. Κατέχει Πτυχίο Πτυχίο Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών (1980), Πτυχίο Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών (1989) και Μεταπτυχιακό τίτλο στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» (Health Management). Έχει σημαντική Διοικητική Εμπειρία καθώς έχει διατελέσει 11/02/2009 – 02/08/2010 Διοικητής ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, 2004-9/2/2009 Υποδιοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Ακόμη έχει διατελέσει: Μέλος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας, Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΕΔΑΚ (Ανώνυμος Εταιρία Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων) Ασφαλιστικών Οργανισμών, Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΔΕΚΤ – ΑΕΠΕΥ (Εταιρεία Διαχείρισης Επενδυτικών Κεφαλαίων Ταμείων Ασφάλισης – Ανώνυμος Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών) και Πρόεδρος ΔΣ Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων και μελετών σχετικά με τις Δαπάνες Υγείας, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, την Κοινωνική Πολιτική

Έχει λάβει μέρος ως ομιλητής και εισηγητής σε πολλά Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια και Σεμινάρια με θέμα την Ασφάλιση και την Υγεία.Uncategorized Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image