Πολιτική

Θεοδώρα Τζάκρη: Να πάψει κάθε σχέδιο υπονόμευσης και φραξιονισμός στον ΣΥΡΙΖΑ – Παρομοίασε με.. αντιβίωση τη συνεδρίαση των οργάνων

Με τη φράση «λήξη συναγερμού» χαρακτήρισε το πρωί της Πέμπτης η Θεοδωρά Τζάκρη τη χθεσινή παρουσία Γεροβασίλη-Κασσελάκη στην πορεία της ΑΔΕΔΥ και το δείπνο που ακολούθησε. «Η κυρία Γεροβασίλη που πρωταγωνίστησε στις 4 ημέρες βρίσκεται σε δίαυλο επικοινωνίας με τον κ. Κασσελάκη οπότε θέλω να πιστεύω ότι μέχρι εδώ» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο «αυτή η αναστάτωση, ήταν ένας αχρειάστος θόρυβος». Παράλληλα έστειλε το μήνυμα ότι «μετά την καταφενάστατη επικράτηση Κασσελάκη πρέπει να πάψει κάθε σχέδιο υπονόμευσης και φραξιονισμός στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Επιχειρήθηκε να αμφισβητηθεί ο κ. Κασσελάκης 4 μήνες μετά την εκλογή και πήραν την απάντησή τους από το συνέδριο» συμπλήρωσε στο πλαίσιο αυτό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «τα μέλη επιθυμούν να σταματήσει η κουλτούρα της προσωπικής ατζέντας γιατί αυτά μας πήγαν στο 17,8%».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czhdw4ffd8s9)

Παράλληλα σχολίασε ότι «τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζουν μέρα περα μέρα, τρεις φορές την ημέρα κάθε 8 ώρες, δεν το έχω πουθενα αλλού, σαν αντιβίωση. Συνεδριάζουν τα όργανα πάρα πολύ συχνά και καλά κάνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ δημοκρατικό κόμμα. Καθόλου δεν τα αγνοούμε τα όργανα και δεν πρέπει να τα αγνοούμε».

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα και την παρέμβασή του η ίδια είπε ότι «είναι πρώην πρωθυπουγωος, πήρε από τον ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα διαμαρτυρίας και το έκανε κυβερνητικό, τοποθετήθηκε δημόσια και κρίθηκε η πρόταση. Το αν αποδοκιμάστηκε δείτε τις δημοσκοπήσεις. Έγινε μια μετατόπιση της συζήτησης από την πολιτική στα εσωκομματικά και αυτό δεν ήταν καλό».

Κατά την κυρία Τζάκρη «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αδιάφορο κόμμα και εναποθέτει σε αυτόν τις ελπίδες της η κοινωνία».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε μια καθαρή εντολή να αλλάξει όλες τις παθογένειες που είχαν οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα θολό αποτέλεσμα. Οι αλλαγές θα γίνουν με τρόπο συντεταγμένο. Η επικύρωση των όποιων αλλαγών θα γίνει από το καταστάτικο».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική