Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Θα παταχθεί οποιοδήποτε κύκλωμα υπάρχει στην ΕΛ.ΑΣ.

«Θα παταχθεί οποιοδήποτε κύκλωμα υπάρχει στην ελληνική αστυνομία», υπογράμμισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. «Με μία διαφορά. Θα παταχθεί αυτό που υπάρχει. Όχι αυτό που θέλουν να περιγράψουν κάποιοι ότι υπάρχει. Διότι υπάρχει επιλεκτική διαρροή εγγράφων – τα οποία πρέπει να ελεγθεί από τις εσωτερικές υποθέσεις ποιά είναι πραγματικά και ποιά όχι. Γι΄αυτό από την πρώτη στιγμή τα έστειλα στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων για να λάμψει η αλήθεια», διευκρίνισε.

«Η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη και ο μόνος αρμόδιος για να αναδείξει η αλήθεια είναι η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη στην οποία πειθαρχούμε απολύτως και της οποίας τα πορίσματα και οι εντολές θα γίνουν πράξη σε κάθε περίπτωση» ήταν η απάντηση του υπουργού σε δημοσιεύματα που θέλουν συνεργάτη ή σύμβουλό του να σχετίζεται με τον υπόκοσμο (ο ένας ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που φέρεται να σχετίζεται με προστασία σε πρατήριο υγρών καυσίμων και ο άλλος συνεργάτης του υπουργού και συνομιλητής των μαφιόζων Εφημερίδες Documento και Βήμα)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqdu84vsztf5)

«Πρόκειται για μυθεύματα, παραμύθια, ευσεβείς πόθους ορισμένων κακούργων», τόνισε.

Όπως υποστήριξε ο υπουργός «ρίξανε λάσπη στον ανεμιστήρα ως αντίδραση στις αποφασιστικές αλλαγές που κάναμε στις κρίσεις της ελληνικής αστυνομίας. Ενοχλήθηκαν πολυετή κατεστημένα. Θα πάμε μέχρι τέλους την κάθαρση στην ελληνική αστυνομία»

‘Οπως σημείωσε «άλλοι πρέπει να απολογηθούν για τις αδυναμίες συνειδητές ή όχι για τη διαχείριση της greek mafia την περίοδο 2015-2019 που οδήγησαν στην απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων στις δίκες που έγιναν πρόσφατα, γιατί έκαναν με λάθος τρόπο τη δουλειά τους.

Για την τροπολογία που βάζει φραγμό στις εγκληματικές οργανώσεις, με μανδύα πολιτικού κόμματος, προκειμένου να συμμετέχουν στις εκλογές , που ψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δήλωσε “Παρών“ ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ καταψήφισαν ΚΚΕ, ΜΕΡΑ25 και Ελληνική Λύση ο υπουργός είπε.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική