8 Ιουλίου 2020

Θρίλερ με την καλλονή από τα Σκόπια που χάθηκε σε πλοίο στη θάλασσα της Κρήτης [εικόνες]

scopia660.png

Άφαντη παραμένει η 23χρονη Σκοπιανή, μέλος πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, η οποία εξαφανίστηκε πριν από στις 12 Σεπτεμβρίου ενώ το πλοίο βρίσκονταν εν πλω με προορισμό το λιμάνι του Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Η 23χρονη κατάγεται από τα Σκόπια, ονομάζεται Denisa Markoska, ενώ στις έρευνες πλέον εμπλέκονται και οι αρχές της Κύπρου.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι αρχές των Σκοπίων έχουν συνεχή επικοινωνία με τις κυπριακές αρχές και την οικογένεια της 23χρονης.

Σημειώνεται ότι το κρουαζιερόπλοιο με 48 άτομα πλήρωμα, είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Ρόδου και έδεσε το λιμάνι του Αγ. Νικολάου στις 7:30 μ.μ το πρωί.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας αναφέρει:

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό αγνοούμενης23χρονης αλλοδαπής, μέλος πληρώματος στο Κ/Ζ »SERENISSIMA» σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρενάδες, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της ν. Καρπάθου και βορειοανατολικά της Κρήτης.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό της 23χρονης από πλωτά περιπολικά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικά σκάφη, ενώ απογειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, ελικόπτερο SUPER PUMA της Π.Α., με αρνητικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου, η ανωτέρω αγνοείτο κατά τη διάρκεια του πλου του «SERENISSIMA» προς το λιμένα Αγίου Νικολάου Κρήτης, προερχόμενο από τη Ρόδο. Το εν λόγω Κ/Ζ πλοίο απέπλευσε από λιμένα Αγίου Νικολάου στις 22.00 με προορισμό το Ρέθυμνο. Πηγή: Candianews

scopia1.jpg

scopia2.jpg

scopia3.jpgΕλλάδα