30 Ιανουαρίου 2023

Τι απαντά ο Άδωνις στον Πολάκη για την επίθεση του Ρουβίκωνα

Δεν άργησε να έρθει και η on air  απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη μετά την ειρωνική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αναφορικά με την πρόσφατη επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης.

Ο Παύλος Πολάκης, αναδημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την επίθεση του Ρουβίκωνα, έγραψε χαρακτηριστικά: “Σοκ και δεος… Ο τρόμος πάνω από την πόλη… Τα μακαρόνια να’ ναι 6”.


Σε σημερινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ
ο υπουργός σχολίασε: «Κύριε Τσίπρα, είναι πολιτισμένη συμπεριφορά αυτή από βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην υπουργό; Ο ΣΥΡΙΖΑ το καταδίκασε αλλά τον αφήνει να τα λέει. Θα πάμε έτσι σε εκλογές;». 

Η αναφορά του Αδωνι Γεωργιάδη στα τελευταία λεπτά της συνέντευξης – Δείτε βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cog47pmht6yp)

Οι αναρτήσεις Γεωργιάδη στο twitter για την επίθεση Ρουβίκωνα – “Πόνεσε το καλάθι”

“Τώρα βλέπω ότι πέταξαν και μακαρόνια οι “επαναστάτες” το Ρουβίκωνα για να διαμαρτυρηθούν και καλά για το Καλάθι…άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το “Καλάθι” πόνεσε πολύ τελικά…”, έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την επίθεση.

“Ένα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον @atsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα…μπα σύμπτωση θα είναι και ο @syriza_gr σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε…”, συμπλήρωσε ο ίδιος.Πολιτική