Πολιτική

Τι απαντούν στον Πολάκη πέντε από τους δημοσιογράφους που στοχοποίησε με την «προκήρυξή» του

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που απειλούσε δημοσιογράφους, δικαστές και τραπεζικούς. Σε αυτή την άνευ προηγουμένου στοχοποίηση, απαντούν πέντε δημοσιογράφοι από τους συνολικά 15 που στοχοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, σημειώνει ότι «η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ.Πολάκη είναι στη γραμμή της… δημιουργικής ασάφειας.Αναμένουμε επίσημη και συγκεκριμένη τοποθέτηση».

«Ήταν που, κατά κάποιους ο σοβαρός Τσίπρας θα απομάκρυνε τον Πολάκη, με αφορμή τον Χαιρετάκη! Πόσο αθώες σκέψεις όταν πρόκειται για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο το πρόσωπο Τσίπρα-Πολάκη εκφράζει;..», τονίζει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ένας άλλος, «Παύλος Πολάκης», αναφέρει ο Δημήτρης Οικονόμου, «στο παρελθόν ανάρτησε την ίδια φωτο καταδικάστηκε και πληρώνει ακόμα. Πολιτικά είναι ο ορισμός του φασισμού Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Θανάσης Μαυρίδης, σε ανάρτηση του γράφει, «σε ευχαριστώ Παύλο Πολάκη. Είχα αρχίσει να ξεχνάω τι σημαίνει η Αριστερά του Εμφυλίου και της ΟΠΛΑ».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική