Πολιτική

Τη Δευτέρα η συνάντηση Ανδρουλάκη με Ράμμο

Τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστο Ράμμο θα επισκεφτεί την Δευτέρα 8 Απριλίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τους λόγους παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου.

Ο κ. Ανδρουλάκης με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής υποστήριξε ότι η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας μετά από δική του προσφυγή έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Τσιάρα που καθορίζει το πλαίσιο για την ενημέρωση όλων όσων παρακολουθούνται από την ΕΥΠ.

«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για την Βουλή. Μετά την απόφαση του ΣτΕ είναι μια συμβολική ημέρα και για το Κράτους Δικαίου απέναντι στο παρακράτος των υποκλοπών της ΝΔ. Του παρακράτους που οργάνωσε το Μέγαρο Μαξίμου και κάνετε ότι μπορείτε για να το συγκαλύψετε.

Σήμερα το πρωί η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο του κ. Τσιάρα. Το νόμο που απαγόρευσε σε όσους παρακολουθήθηκαν να ενημερωθούν. Η ΑΔΑΕ καλείται να με ενημερώσει άμεσα και την Δευτέρα το πρωί θα συναντήσω τον κ. Ράμμο στα γραφεία της ΑΔΑΕ για την νόμιμη ενημέρωση όπως λέει το ΣτΕ», είπε.

Ο ίδιος κορυφώνοντας την επίθεση του στην κυβέρνηση μίλησε για «γελοιοποίηση των συκοφαντών» ενώ έστρεψε τα πυρά και στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η απόφαση του ΣτΕ είναι απάντηση και στους συκοφάντες του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως του κ. Κασσελάκη που είχε το θράσος να πει ότι δεν έκανα όσα έπρεπε νομικά και είμαι εκβιαζόμενος. Έκανα όσα έπρεπε να κάνει κάθε δημοκράτης πολίτης. Οι συκοφαντίες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν στόχο να πλήξουν την πολιτική μου διαδρομή και σταδιοδρομία. Σήμερα οι συκοφάντες ηττήθηκαν. Όπως σας είχα πει θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα. Είτε για τις παρακολουθήσεις είτε για τα email είτε για τα Τέμπη».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική