Πολιτική

Τηλεδιάσκεψη Σακελλαροπούλου – Αγγελοπούλου ενόψει της 25ης Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με την επικεφαλής του «Ελλάδα 2021» – «Μην διστάσετε να μας ασκήσετε και κριτική» της είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου

Τηλεδιάσκεψη είχαν σήμερα στη 1μμ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για τις μέχρι σήμερα δράσεις και τον προγραμματισμό της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Επισήμανε πως τα μέλη της Ολομέλειας είναι πολύ αξιόλογα και διατύπωσε τη συμφωνία της στον σχεδιασμό της Επιτροπής, το 75% του σχεδιασμού των δράσεων και των εκδηλώσεων να αφορούν παρακαταθήκη για το μέλλον και κληρονομιά του 2021 στις επόμενες γενιές.

«Μετά από όλη αυτήν την κρίση, ελπίζουμε οι δράσεις της Επιτροπής να δώσουν αισιοδοξία και χαρά στην Ελλάδα και τους Έλληνες», σημείωσε η κυρία Σακελλαροπούλου.

«Μην διστάσετε να μας ασκήσετε και κριτική»

Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να συμμετάσχουν οι πολίτες της χώρας στο πρόγραμμα που θα αναπτυχθεί, υποβάλλοντας τις προτάσεις τους στην πλατφόρμα apply.greece2021.gr , και συμμετέχοντας στις διάφορες δράσεις που θα γίνουν. Ζήτησε τη συνδρομή της Προέδρου της Δημοκρατίας. «Ως Πρώτος Πολίτης της χώρας και επιτυχημένη γυναίκα μπορείτε να συμβάλετε ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων», είπε χαρακτηριστικά και στάθηκε ιδιαίτερα στην άσκηση αυτογνωσίας που πρέπει να γίνει, ώστε να ενδυναμωθεί το σύνολο και «ο καθένας να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και για το σύνολο».

Η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στους εθελοντές, στο «Ημερολόγιο Δράσεων», το οποίο έχει δημιουργήσει η Επιτροπή στην επίσημη ιστοσελίδα της www.greece2021.gr, δεσμεύθηκε σε τακτική επικοινωνία και ζήτησε την κριτική και τις σκέψεις της Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε να αξιοποιηθούν στην προσπάθεια. «Θέλουμε την άποψή σας. Θέλουμε να παρακολουθείτε τη δράση μας. Μην διστάσετε να μας ασκήσετε και κριτική» ανέφερε η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική